Połowa pierwszego tygodnia praktyk zawodowych za nami. Kucharze zajmowali się obsługą narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja. Wykonywali także prace asystenckie związane z myciem i dezynfekcją zastawy stołowej oraz elementów wyposażenia kuchni hotelowej. Fryzjerzy wykonywali zabiegi mycia oraz stylizowania włosów przy wykorzystaniu różnych metod oraz narzędzi. Technicy Agrobiznesu zapoznali się z hodowlą kiwi, mając możliwość poznać ją zarówno od strony rolnika oraz przedsiębiorcy. Mechnicy pojazdów samochodowych zajmowali się tworzeniem dokumentacji naprawczej przyjętych do warsztatu samochodów, a także ich kosztorysowaniem.
[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”3,2,1-Start, Inwestycja w wiedzę bramą do sukcesu zawodowego połowa tygodnia”]3,2,1-Start, Inwestycja w wiedzę bramą do sukcesu zawodowego