Weekend pozwolił nam trochę odpocząć i rozpocząć drugi tydzień praktyk zawodowych z dużą ilością energii. Kucharze sporządzali potrawy w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych, które następnie trafiły do hotelowego bufetu w trakcie śniadania oraz obiadu. Fryzjerzy zajmowali się stylizowaniem włosów, a także strzyżeniem męskim. Technicy Agrobiznesu zajmowali się porządkowaniem terenów zaniedbanych pod kątem przyszłych upraw i sadzenia drzew owocowych. Zapoznali się także ze ścieżką awansu zawodowego. Mechanicy Pojazdów Samochodowych zajmowali się przygotowywaniem pojazdów do naprawy, a następnie diagnostyką. Demontowali również wadliwe lub zepsute podzespoły oraz części celem ich wymiany. Po zakończonych zmianach w pracy grupa wybrała się na Stary Pantaleimon, gdzie poza pięknymi widokami, mieli okazje spróbować typowych, greckich produktów.
[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”3,2,1-Start, Inwestycja w wiedzę bramą do sukcesu zawodowego – dzień 8″]3,2,1-Start, Inwestycja w wiedzę bramą do sukcesu zawodowego