Młodzież z każdym dniem jest bogatsza o nową wiedzę i doświadczenie.
Mechanicy samochodowi zapoznali się dzisiaj z prowadzeniem harmonogramu prac naprawczych i jego realizacji w praktyce. Montowali nowe części oraz podzespoły samochodowe.
Technicy agrobiznesu analizowali sposoby wynagrodzenia pracowników jak również ścieżkę awansu zawodowego oraz byli odpowiedzialni za prace na plantacjach.
Kucharze sporządzali potrawy w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania oraz zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów.
Fryzjerzy przeprowadzali rozmowy konsultacyjne z klientem, udzielali porad dotyczących pielęgnacji włosów i skóry głowy biorąc pod uwagę kształt głowy, stan włosów i skóry głowy.
Projekt nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000055875, realizowany przez ZSP im. Jana Kochanowskiego w Węgrowie, finansowany ze środków Unii Europejskiej